Drukte en stress is overal om ons heen, we kunnen er niet aan ontkomen. Geen probleem als dit tijdelijk is. Duurt dit echter langer en ervaar je allerlei stressklachten, dan loop je het risico op overspannenheid en zelfs burnout.

Ontbreekt het jou aan energie? Is alles je teveel? Heb je moeite om in slaap te komen? Blijft het maar malen in je hoofd? Heb je geen tijd en zin meer in ontspanning? Lijkt het of je van steeds meer zaken stress krijgt? Lukt het niet meer om prioriteiten te stellen? Is jouw balans tussen werk en privé verstoord?

Begin dan nu met onthaasten en ontstressen. Start met jezelf te ontplooien en ervaar snel meer energie, plezier, geluk en rust.

Even voorstellen…..

Ik ben Irene Bex . Ik ben stress- en burnoutspecialist, coach en trainer. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en het herstellen van stress, overspannenheid en burn-out. Als ervaringsdeskundige en stressexpert kan ik je helpen weer in balans te komen.

Ervaringsdeskundige en specialist

Een aantal jaren geleden raakte ik burn-out oftewel ‘opgebrand’. Ik heb toen een intensief coachingstraject gevolgd. Tegelijkertijd raakte ik geïnspireerd en geïnteresseerd in wat er nu precies met mij gebeurde en ben ik opleidingen gaan volgen om mij hierin te specialiseren. Inmiddels sta ik weer aan het roer van mijn eigen leven. Ik heb mijn eigen praktijk in Hulsel (onder Tilburg) en ik bruis van de energie en heb weer plezier in de dingen die ik graag doe.

Coachingstraject stress- en burnoutbegeleiding

Hoe kan een traject jou helpen? We brengen samen jouw stresssituaties in kaart en we stellen vast wat je wilt bereiken. Ik leer je op een andere manier om te gaan met stress waardoor je weer in balans komt. Je ervaart snel weer meer levenslust en je zit snel weer beter in je vel.

Coachingstraject persoonlijke ontwikkeling

Heb je niet veel stress, maar wil je wel aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Denk daarbij aan stappen zetten om een droom te realiseren, meer zelfvertrouwen, beter omgaan met conflicten, minder ‘moeten’ van jezelf of meer voor jezelf opkomen, dan help ik je als coach graag om die stappen te zetten die jou brengen waar jij wilt zijn.

Is coaching iets voor jou?

Misschien wil je graag iets veranderen, maar weet je niet goed waar te beginnen. Je voelt onrust omdat je bepaalde keuzes wilt maken, maar je twijfelt….. Als je merkt dat je steeds slechter gaat slapen en steeds minder energie hebt. Als je alleen maar aan het hollen bent en je jezelf voorbijloopt. Als je last van stress wilt hebben en meer in balans wilt komen.  Maar ook als je wilt werken aan bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, eigenwaarde of veerkracht.  Dus als je positieve veranderingen en groei in je leven wilt creëren – snel èn blijvend.

Nog even volhouden…..

De valkuil bij stress is vaak dat je denkt: ‘Ik hou het nog wel even vol. Maar je weet ook dat je deze grens steeds weer verschuift. Het gaat dus niet alleen om dit moment, maar ook over je gezondheid in de toekomst. Er is er maar één die iets aan je gevoel van overbelasting kan veranderen. Dat ben jijzelf. Ik reik je inzichten en handvatten aan om dat te bereiken, stap voor stap.

Resultaat

  • Je krijgt praktische handvatten om beter met stressvolle situaties om te gaan
  • Je ervaart meer rust in je hoofd
  • Je voelt je minder gejaagd
  • Je wordt eerlijk naar jezelf: wat wil ik nu echt (niet)
  • Je ervaart meer ontspanning in je lijf
  • Je leert hoe je beter je grenzen kunt stellen
  • Je komt beter voor jezelf op
  • Je ervaart meer energie en zelfvertrouwen

Ben jij of ken jij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan help ik je graag.

Kennismakingsgesprek

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Door een afspraak te maken doe je al de eerste stap naar meer balans. Graag verken ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen.

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.