WhatsApp-ondersteuning

tijdens jouw coachingstraject

 

Ondersteuning tussen de sessies in…

Tijdens het coachingstraject, waarbij je 1 x per 2 weken een sessie hebt, kun je kiezen voor WhatsApp-ondersteuning. Dit houdt in dat ik geregeld contact met jou heb via WhatsApp om je te ondersteunen om die stappen te doen die jou verder brengen. Ik kijk met je mee waar je tegenaan loopt tussen de twee sessies in. Speciaal voor jou die een stok achter de deur fijn vindt of nodig heeft.

 

“WhatsApp-ondersteuning was fijn, zo hoefde ik niet te wachten tot de volgende sessie om mijn verhaal te doen.”

 

“Ik vond de WhatsApp-ondersteuning van Irene erg fijn. Zo werd ik eraan herinnerd om na te denken over hoe het met me ging en waar ik nog behoefte aan had. Zo konden we in de volgende sessie hierop inspelen.”
“Fijn om op afstand begeleiding te krijgen. Het was helpend in de tijden dat ik het lastig had, zeker aan het einde waar de sessie meer uit elkaar lagen.”

Aanbod

Lees hier op welke manieren wij jou kunnen helpen om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen. 

Open chat
Powered by