Stil staan bij wat we echt belangrijk vinden in het leven? Dat schiet er nogal eens bij in. Neem eens de tijd om een 2 uur durend kernwaardenonderzoek te doen en ontdek hoe je een stukje dichter bij jezelf en jouw kernwaarden kunt komen.

Wat vind je het belangrijkste in je leven? Door stil te staan bij je waarden, kun je richting geven aan je leven. Iedereen heeft vaak ‘onbewust’ een uniek setje kernwaarden: die dingen die wij belangrijk vinden in het leven.

Wat wil jij nu echt?

Doordat je er vaak niet bewust van bent wat jij nu belangrijk vindt, handel je niet altijd naar jouw kernwaarden, waardoor je niet bereikt wat je graag zou willen. De waan van de dag kan je gemakkelijk afleiden van wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen er dagen, weken, maanden voorbij gaan, waarbij je laat leiden door de waan van de dag en wellicht ook de verwachtingen van anderen, waardoor je je eigen pad uit het ook verliest.

Het kernwaardenonderzoek heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben. En het heeft mij geholpen om andere en betere keuzes te maken, waardoor er nu voldoende tijd is voor momenten van rust – Mirthe, teamleider

Door goed in te zoomen op jouw kernwaarden kun je meer richting geven aan je leven en doen wat je écht wil.

In een kernwaardenonderzoek gaan we op zoek naar jouw kernwaarden in je werk en in je persoonlijke leven. Maar we kijken ook aan welke waarden je nog steeds tijd en energie geeft, maar je niets meer oplevert (b.v. perfectionisme en controle willen houden).

Als je je waarden helder voor ogen hebt, dan kan het zijn dat je ontdekt dat sommige waarden te veel aandacht krijgen en sommigen te weinig. Het is dus goed om ruimte te maken voor jouw belangrijkste kernwaarden en te onderzoeken hoe je deze kunt veranderen in je leven.

Meer informatie om aan de slag te gaan met kernwaarden

Lees hier over het kernwaardenonderzoek, over de tarieven of de mogelijkheden om aan de slag te gaan,

Bekijk hier de ervaringen van klanten. Of neem contact op om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Coachpraktijk Irene Bex

onthaasten | ontstressen | ontplooien

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Ken jij iemand voor wie dit onderwerp interessant kan zijn, deel dit bericht dan gerust. Heb jij ook zo’n inspirerend verhaal, deel het gerust hieronder 😉  Reageren of heb je een vraag? Neem dan contact op of laat een reactie hieronder achter.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *