Teamtraining Feedback

Elkaar aanspreken 

Deze training gaat over elkaar aanspreken in verbinding en vertrouwen. Feedback geven en ontvangen is een manier om met elkaar te verbinden. Je geeft iets van jezelf aan de ander waarmee je de ander probeert te helpen om te groeien. Door als ontvanger goed naar de feedback te luisteren en het echt te ontvangen geef je de ander respect terug en geef je aan te vertrouwen op de goede bedoelingen van de ander. 

Afwisselende training om proces op de werkvloer te prikkelen. Ook goed voor een beginnend team om elkaar beter te leren kennen.

Els van den Bogert

Het Tweede huis

Leren van elkaar 

In deze training over feedback geven en ontvangen wordt samengewerkt aan het versterken van de verbinding en het vertrouwen. Vanuit het inzicht in de verschillen tussen mensen wordt aandacht gegeven aan de ontvanger en de gever van feedback. Het doel is een sfeer in het team te creëren waardoor het gemakkelijker wordt elkaar aan te spreken.
De kernwoorden hierbij zijn:
doen, respect, verbinding en vertrouwen! 

De training gaat uitdrukkelijk niet over een set regels voor het geven of ontvangen van feedback. Er bestaan genoeg trainingen waarbij de regels onder de aandacht worden gebracht. De groep kijkt in diverse werkvormen vanuit eigen ervaringen wel naar de ingrediënten die nodig zijn voor feedback en gaat er actief mee aan de slag. 

Het resultaat 

Deze training is voor teams/afdelingen/groepen die behoefte hebben aan een cultuur waarin teamleden elkaar durven aan te spreken en waarin men in staat is aangesproken te worden zonder dat de sfeer daaronder leidt. 

“Het was leerzaam, heeft zeker geholpen bij de bewustwording en de groei van ons team.”
“Het spel met de snoepzakjes gaf mij veel inzicht in wat voor type mens ik ben. Ik vond het interessant om van iedereen zijn/haar kwaliteiten en valkuilen te bespreken en wat wij er als team aan kunnen doen om deze persoon daarbij te helpen. ” 
“Deze training is gericht op het werkveld. De afwisseling tussen de onderwerpen en de verschillende werkvormen laat genoeg ruimte om individuele dingen te bespreken en op in te gaan.”
“Het heeft me inzicht gegeven hoe we met elkaar willen omgaan. Ik heb daardoor mijn collega’s op een andere manier beter leren kennen, wat maakt dat ik makkelijker feedback durf te geven, maar ook meer open sta om feedback te ontvangen. Deze training werkt ook goed als start van de vorming van een ‘nieuw’ team.”
“Marc en Irene speelden goed in op de wensen van de deelnemers en er heerste een fijne sfeer.”

Wie zijn wij? 

Deze training wordt verzorgd door Irene Bex van  Coachpraktijk Irene Bexen Marc Spruit van MenS | Durf te groeien. 

Irene Bex

Irene was werkzaam als officemanager bij een groot bedrijf en signaleerde dat stress een enorme invloed heeft op prestaties en ziekteverzuim. Met haar achtergrond als leerkracht speciaal onderwijs, coach, stress- en burnoutspecialist en trainer deelt ze graag haar kennis en ervaring. Haar uitleg en adviezen zijn helder, bruikbaar en toegespitst op de dagelijkse praktijk. 

Marc Spruit

Marc Spruit werkt als teamcoach (trainer) en als interim leidinggevende in de financiële dienstverlening. Zijn jarenlange ervaring in het coachen, begeleiden en ontwikkelen van teams en de mensen binnen die teams, zet hij met veel plezier in. Hij helpt mensen het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van de eerste of de volgende stap in hun groei.

Investering incompany 

• Een dagdeel met 2 trainers €   1.500,-
  • Een hele dag met 2 trainers   €  2.995,- 

 Deze prijs is voor max 20 personen en is inclusief voorbereiding en intakegesprek en exclusief btw en (indien van toepassing) locatiekosten, lunchkosten en faciliteiten. 

We maken de training overigens graag helemaal voor jouw organisatie op maat. 

Individuele begeleiding 

Naast teamtrainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, verzorgt Coachpraktijk Irene Bex ook individuele begeleiding aan medewerkers.  Korte preventieve coaching of stress- en burnoutbegeleiding  voor jouw medewerker helpt om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen. Jouw medewerker leert beter om te gaan met bestaande problemen en herstelt sneller van een stressvolle situatie, zodat deze zijn/haar volledige potentieel kan benutten.   

Offerte op maat aanvragen 

Wil je dat wij deze training, een training op maat of individuele begeleiding voor jouw organisatie verzorgen? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.