Teamtraining

‘Betere keuzes maken’

Drijfveren

Deze training gaat over het ontdekken van kernwaarden binnen een team. Jouw medewerkers onderzoeken hun drijfveren waardoor ze betere keuzes kunnen maken en daardoor beter op hun plek zijn op het werk. In deze tijd van keuzestress, ‘wat doe ik nu wel en wat nu niet’, helpt het jouw medewerkers om keuzes te maken. Ze kunnen daardoor dicht bij zichzelf blijven en ervaren daardoor meer rust en energie waardoor ze lekkerder in hun vel zitten. Ze ervaren dat het begrip voor elkaars kernwaarden leidt tot meer begrip, betere communicatie en samenwerking op de werkvloer. Daarnaast wordt er gewerkt aan een positieve teamspirit om te bepalen wat de koers van het team is. 

Kernwaarden 

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden (voor en) van een organisatie, maar ook van een individu. Kernwaarden worden ook wel basiswaarden genoemd: het zijn de waarden die de drijfveren zijn van de keuzes die je maakt als organisatie of individu. In deze training ontdekken jouw medewerkers hun kernwaarden waardoor ze betere keuzes kunnen maken zowel op het werk als privé. Daarnaast bepalen ze met elkaar de koers van het team zodat teamleden weten wat er van hen wordt verwacht en wat zij kunnen bijdragen aan een positief resultaat. Dit zorgt voor betrokkenheid en teamspirit in het team.  

Resultaat 

Door gedeelde kernwaarden weten collega’s waar ze voor werken, waar ze voor staan, waarom ze doen wat ze doen. Dat levert een cultuur op van geven en ontvangen, van meer onderlinge betrokkenheid, steun, feedback, van ruimte en verantwoordelijkheid.

 

Collega’s…
  • Worden zich bewust wat de kernwaarden van hun team en van zichzelf zijn
  • Leren keuzes te maken op basis van deze kernwaarden
  • Ervaren meer begrip, betere communicatie en samenwerking op de werkvloer
“Ik kan iedereen deze training aanraden! Onder begeleiding op zoek naar wat nou echt belangrijk voor je is. Het was leuk, het was leerzaam, een stukje bewustwording en vooral even aandacht voor mij! Ik ging vol goede energie naar huis! ”
“Ik vond het een hele interessante training. Ik had verwacht wat tips te krijgen over keuzes maken tussen werk en privé en voor jezelf kiezen maar het ging veel verder. In 3 uur tijd heb ik geleerd wat mijn belangrijkste kernwaarden zijn en wat ik daar in mijn leven mee kan. Hoewel ik de andere medewerkers niet goed kende voelde het aan het eind alsof ik er een paar goede vrienden bij had gekregen. De sfeer was heel warm en iedereen kon haar (soms best persoonlijke) verhaal kwijt. Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen! ”

Wie zijn wij? 

Deze training wordt verzorgd door de trainers van Perex voor Gezonder werken

Irene Bex

Irene was werkzaam als officemanager bij een groot bedrijf en signaleerde dat stress een enorme invloed heeft op prestaties en ziekteverzuim. Met haar achtergrond als leerkracht speciaal onderwijs, coach, stress- en burnoutspecialist en trainer deelt ze graag haar kennis en ervaring. Haar uitleg en adviezen zijn helder, bruikbaar en toegespitst op de dagelijkse praktijk. 

Marc Spruit

Marc Spruit werkt als teamcoach (trainer) en als interim leidinggevende in de financiële dienstverlening. Zijn jarenlange ervaring in het coachen, begeleiden en ontwikkelen van teams en de mensen binnen die teams, zet hij met veel plezier in. Hij helpt mensen het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van de eerste of de volgende stap in hun groei.

Investering incompany 


• Een dagdeel (3,5 uur) met 1 trainer     €    750,-

• Een dagdeel (3,5 uur) met 2 trainers  € 1.500,-
• Twee dagdelen met 1 trainer               € 1.500,-
• Twee dagdelen met 2 trainers              € 2995,- 

 Deze prijs is voor 12 personen inclusief intakegesprek en exclusief voorbereiding, locatiekosten, lunchkosten, faciliteiten en km-vergoeding. 

We maken de training overigens graag helemaal voor jouw organisatie op maat. 

Individuele begeleiding 

Naast teamtrainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, verzorgt Coachpraktijk Irene Bex ook individuele begeleiding aan medewerkers.  Korte preventieve coaching of stress- en burnoutbegeleiding  voor jouw medewerker helpt om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen. Jouw medewerker leert beter om te gaan met bestaande problemen en herstelt sneller van een stressvolle situatie, zodat deze zijn/haar volledige potentieel kan benutten.   

Offerte op maat aanvragen 

Wil je dat wij deze training, een training op maat of individuele begeleiding voor jouw organisatie verzorgen? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.