Tarieven

voor particulieren

Er zijn mogelijkheden om voor vergoeding in aanmerking te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn via jouw werkgever, PGB, UWV of zorgverzekering.
Lees meer over vergoedingen.

Mocht je niet in aanmerking komen voor vergoeding, of je betaal je de coaching zelf, dan hanteren wij onderstaande gereduceerde tarieven voor particulieren.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig, wil je aan de slag? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

}

30 minuten 

GRATIS

Telefonisch adviesgesprek

Als je ergens tegenaan loopt en je even kort wilt sparren over jouw probleem.

}

30 minuten 

62,50

Focusgesprek

In een korte tijd een oplossing voor jouw concrete probleem.

}

60 minuten

125,-

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek leren we elkaar beter kennen en gaan we dieper op jouw vraagstelling in.

}

90 minuten

187,50

WhatsApp-ondersteuning

Persoonlijk ondersteuning via Whats-App zonder dat je een coachingstraject volgt. We kijken waar je tegenaan loopt en wat je kunt doen om stappen te maken die jou verder brengen. 

}

1x per week of 1 x per maand contact (met een max. van 5 berichten per keer)

1x per week

25,- per 4 weken
45,- per 8 weken

1x per maand

45,- per half jaar
85,- per jaar 

Online coaching

Een coachgesprek hebben waar jij je ook bevindt, in een voor jou veilige omgeving. Voor als je weinig tijd, geen oppas of geen vervoer hebt. Of je woont op een te grote afstand of je kunt de deur moeilijk uit. Voor zowel een coachingstraject als voor een losse sessie in te zetten.

Routekaartonderzoek individueel

In deze persoonlijke sessie ga je op zoek naar wat wat jij belangrijk vindt en wat jou gelukkig en tevreden maakt.  Je ontdekt wie je bent en wat jou kenmerkt, zodat je betere keuzes kunt maken om dichter bij jezelf te blijven met meer rust, energie en balans. Je gaat naar huis met een plan voor jouw toekomst.

}

2 uur

200,-

Routekaartonderzoek voor duo’s

In deze sessie ontdekken jullie wat jullie samen belangrijk vinden waardoor de communicatie (nog) beter en makkelijker zal verlopen. Gezellig en leerzaam om samen met je partner, vriendin, collega, moeder, dochter enz. te doen.

}

3 uur

300,-

Kernkwaliteitenonderzoek

In deze sessie ga je op zoek naar jouw kernkwaliteiten en jouw valkuilen. Hoe kun jij in jouw kwaliteit blijven staan, zonder steeds weer in je valkuilen te stappen. Je ontdekt wat je kan en wie je bent.  

}

2 uur

200,-

Leer denken in mogelijkheden: Schrijf je eigen ‘Anti-stressrecept’

Overwin je blokkades in deze persoonlijke coachingssessie. Je ontdekt of jouw mindset vóór of tegen je werkt, hoe jij omgaat met situaties en je leert hoe je een GroeiMindset kunt ontwikkelen met ‘helpende gedachten’. Met als doel: minder stress en meer regie over je eigen leven.

}

2 uur

200,-

WhatsApp-ondersteuning tijdens een coachingstraject

Persoonlijke ondersteuning via WhatsApp om jou te ondersteunen tussen de sessies in om zaken te bespreken waar je tegenaan loopt. 

}

Naast de sessies regelmatig contact.

100,- voor 6 – 8 sessies
125,- voor 10 sessies
150,- voor 12- 14 sessies
175,- voor 15 sessies

Loopbaanbegeleiding

Voor de volgende stap in jouw werk of carrière, inclusief een Insights Discovery Profiel. Dit geeft inzicht in jezelf en anderen waardoor je beter op elkaar kunt afstemmen. Het toegankelijke en positieve kleurenmodel zorgt voor een optimale communicatie en samenwerking.

}

6 sessies bij Irene  (9 uur) en 6 sessies bij een loopbaancoach (9 uur)

1995,-

EIMT – vermindering stress en angst 

Vermindert negatieve emoties door middel van oogbewegingen, zonder dat je over je probleem hoeft te vertellen. 

}

Een sessie duurt een half uur

300,-      voor 4 sessies van een half uur

Coachingstraject op maat

Jouw investering in jezelf. We onderzoeken samen het antwoord op vragen zoals: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Je leert nieuwe vaardigheden, zodat je op een meer ontspannen en gezondere manier jezelf kunt zijn en met minder stress en meer energie, rust, plezier en balans in het leven te staan. 

}

In overleg 

800,-      voor 6 sessies incl. intakegesprek
1050,-    voor 8 sessies incl. intakegesprek
1175,-     voor 10 sessies incl. intakegesprek*
1300,-    voor 12 sessies incl. intakegesprek en twee terugkomsessies*
1550,-    voor 14 sessies incl. intakegesprek en twee terugkomsessies *
1650,-    voor 15 sessies incl. intakegesprek en drie terugkomsessies*

187,50 kosten intakegesprek
* pakketkorting vanaf 10 sessies (10-15%)

 

Coachingstraject in samenwerking met andere specialisten

Voeding- en gewichtscoach | Businesscoach 

}

In overleg

Op aanvraag

Huisbezoek

}

In overleg

Kilometervergoeding à € 0,19 per km

Annuleren

Kun je een keer niet komen, zeg dan uiterlijk 48 uur van tevoren af. Afspraken die tijdig zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht en kunnen kosteloos worden verzet.

Verantwoordelijkheid 

Als klant blijf je verantwoordelijk voor je eigen handelen. Je ontvangt tips en oefeningen waarbij er wordt gewerkt aan bewustwording en aan gedragsverandering. Irene Bex is nooit verantwoordelijk voor wat er buiten de sessies gebeurt. Tevens geeft zij geen garanties voor het slagen van het traject, omdat dit mede afhangt van jouw inzet en betrokkenheidVoor meer informatie verwijs ik je naar de  algemene voorwaarden. 

Vergoedingen

Er zijn mogelijkheden om voor vergoeding in aanmerking te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn via je werkgever, PGB, UWV of zorgverzekering. 

“Er waren een heleboel stressfactoren die mijn leven bepaalden. Met de hulp van Irene ben ik weer baas geworden van mijn eigen gedachten en gevoelens. Door regelmatig stil te staan bij mezelf, kan ik nu dichter bij mezelf blijven en merk ik dat ik steeds meer grip heb gekregen op wat ík wil. Het accepteren en relativeren is echt dé grote stap die ik bij Irene heb geleerd en heeft mij grotendeels gemaakt tot wie ik nu ben. Ik sta weer terug in mijn kracht en mag dit van mezelf ook laten zien!"

Inge

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.