Stress- en burnoutbegeleiding

 

 

Coachingstraject

Ik help je om de balans in jezelf en je leven terug te vinden en jouw klachten te verminderen. In het traject besteden we aandacht aan onthaasten, ontstressen en ontplooien. Je leert nieuwe vaardigheden zodat je op een meer ontspannen en gezondere manier met stress om kunt gaan. Vervolgens ga je werken aan jouw doelen en dromen waar JIJ écht blij van wordt. We onderzoeken samen het antwoord op vragen zoals: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Onthaasten

We onderzoeken wat er nodig is voor jou om eens stil te staan bij jezelf, om meer te kunnen ontspannen en om beter naar je lichaam te luisteren en te onderzoeken wat jij nodig hebt. Je gaat aan de slag om jouw batterij weer op te laden. 

Ontstressen

We gaan kijken naar wat jou allemaal stress geeft en je leert nieuwe betere manieren om anders met deze stress om te gaan. Een routekaartonderzoek en/of kwaliteitenonderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Ontplooien

Samen bepalen we wat jij wilt bereiken. Je gaat stappen zetten om je energie te richten op wat jij belangrijk vindt en wat jou gelukkig maakt. Zodat jij de beste versie van jezelf kan worden.

Resultaat

  • Je behaalt stapsgewijs je doelen 
  • Je krijg meer  zelfinzicht en zelfsturing 
  • Je ontwikkelt een grotere  mate van zelfvertrouwen en eigenwaarde 
  • Je ontdekt je kwaliteiten en talenten 
  • Je ontwikkelt een positiever zelfbeeld 
  • Je ervaart de juiste balans tussen denken, gevoel en gedrag om de gewenste keuzes te maken 
  • Je ervaart  meer energie, rust, balans en levenslust 

Aanbod

Lees welke mogelijkheden er zijn om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.