Online Coaching

Een sessie volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving

 

Veilig vanuit je eigen huis

Een coachsessie of een les volgen waar jij je ook bevindt vanuit je eigen veilige omgeving. Je wilt ondersteuning van een coach, maar je hebt weinig geen tijd, geen oppas, geen vervoer, te grote afstand, je kunt niet naar buiten, of je bent in het buitenland? Geen enkel probleem! Online Coaching kan voor jou de oplossing zijn. Voordelen: in jouw eigen veilige omgeving, efficiënt, geen reistijd en geen oppas nodig.

 

Wat is Online Coaching?

Bij een individuele sessie zal er eerst een telefonische kennismaking plaatsvinden (gratis). Hierin wordt bekeken of jouw hulpvraag geschikt is voor Online Coaching.

In de individuele sessie waarbij we elkaar kunnen zien en horen zal de nadruk liggen op je probleem en/of de situatie die je wilt veranderen. Van daaruit kijken we wat de gewenste situatie is en wat je op korte termijn zou willen bereiken. Je ontvangt van te voren een link waarmee je kunt inloggen. Na de sessie of les kun je direct zelf verder aan de slag.

Online coaching kan ingezet worden tijdens een coachingstraject, een Online cursus, maar ook tijdens een losse sessie, zoals een focusgesprek, een adviesgesprek, een kernwaardenonderzoek, een kwaliteitenonderzoek of een sessie om te leren denken in mogelijkheden.

“In het begin leek Online Coaching niets voor mij, omdat ik op het gebied van computers een leek ben. Het leek me vooral een ‘gedoe’  als er iets niet werkt. Maar ondanks dat mijn camera niet goed werkte, kon ik Irene wel zien en konden we wel met elkaar praten. Het was fijn dat ik de sessie in mijn eigen omgeving thuis kon doen. Ondanks dat we niet in dezelfde ruimte waren voelde ik geen afstand en kon ik me nog steeds goed focussen. Voor mij was Online Coaching een goede oplossing toen ik niet in staat was om naar haar toe te gaan.”

—————————————–

“Ik heb bij Irene een online cursus gevolgd. Samen met de andere deelnemers konden we de les achter onze eigen computer vanuit huis volgen. We hebben ook oefeningen met elkaar gedaan. Ondanks dat het wel even even wennen was in het begin, ben ik er erg tevreden over.”

Wat heb je nodig?

Voor een sessie vanuit je huis via ZOOM heb je een smartphone, laptop of computer nodig met een camera en internetverbinding. Je ontvangt een link waardoor we direct kunnen beeldbellen, je hoeft geen programma te downloaden. 

Voorbeelden van coachvragen

 • Hoe kan ik stappen maken om mijn wens/droom te realiseren? 
 • Hoe kan ik weer ruimte en vrijheid ervaren? 
 • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen? 
 • Hoe kan ik op harmonieuze wijze met mijn omgeving omgaan? 
 • Hoe kan ik mijzelf meer laten zien? 
 • Hoe kan ik steviger in mijn schoenen staan? 
 • Hoe kan ik de regie voeren over mijn leven? 

Resultaat

 • Je behaalt stapsgewijs je doelen vanuit jouw eigen veilige thuisomgeving
 • Je krijgt meer zelfinzicht en zelfsturing 
 • Je ontwikkelt een grotere mate van zelfvertrouwen en eigenwaarde 
 • Je ontwikkelt een positiever zelfbeeld 
 • Je ervaart de juiste balans tussen denken, gevoel en gedrag om de gewenste keuzes te maken 
 • Je ervaart  meer energie, rust, balans en levenslust 

Aanbod

Lees hier op welke manieren wij jou kunnen helpen om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om de wensen, talenten en mogelijkheden van jou te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.