Masterclass
Je stress de baas

 

Stress! Prettig is het niet, maar nuttig is het soms wél.

Stress- en burnoutspecialist Irene Bex vertelt in deze interactieve lezing hoe dat zit en geeft tips om je stress de baas te blijven. 

Een Masterclass waarin de deelnemers meer inzicht krijgen hoe ongezonde stress een negatieve invloed op je leven kan hebben.  Hierbij wordt aandacht besteed aan het herkennen van (onbewuste) stressfactoren en stresssignalen bij zichzelf en hun naasten of collega’s. Centraal staat dat de deelnemers zich bewust worden van betere manieren om met stress om te gaan. Zodat ze betere keuzes kunnen maken om blijvend meer rust, balans en geluk in hun leven te ervaren om zo hun volledige potentieel op het werk én thuis te benutten.  

 De deelnemers gaan naar huis met praktische tips hoe ze hun dagelijkse batterij kunnen opladen om met meer energie en veerkracht hun stress de baas te zijn.

 

 Duur: 1-2 uur  

Irene Bex

Deze masterclass wordt gegeven door Irene Bex. Zij is stress- en burnoutspecialist, coach en trainer en heeft zich volledig gespecialiseerd in Persoonlijke groei & Stress- en burnoutbegeleiding. Zij houdt zich dagelijks bezig met het helpen van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen en het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout.  

‘• ‘Je gedachten bepalen je gevoel, je gevoel bepaalt je gedrag, je gedrag bepaalt je gewoonten, je gewoonten bepalen jouw geluk.
Dus hoe positiever jij denkt, hoe groter de kans op geluk’.

Investering incompany 

• Informatieve Masterclass van 1 uur : € 250,-
Interactieve Masterclass van 1,5 uur :  € 295,-
Interactieve Masterclass van 2 uur : € 345,- (6-20 personen)
Teamtraining Je stress de baas  

 De kosten zijn Incl. voorbereiding en intake en excl. btw, reiskosten trainer, locatiekosten en faciliteiten 

Hoe meer interactief de lezing, hoe meer er wordt ingegaan op de stress die de deelnemers zelf ervaren en gaan ze zelf aan de slag
met de tips om stress te verminderen.
 

“Interessant! Deze lezing laat je zien hoe je je kunt wapenen tegen stress door andere keuzes te maken”
“Ik zou iedereen willen vertellen hoe belangrijk het is om bij jezelf stress te herkennen en hoe je  weer in balans kunt komen door de tips uit de lezing gewoon te gaan doen!” 
“Deze lezing heeft mij inzicht geven in wat stress met mij doet en hoe ik daar zelf verandering in aan te brengen”
“Duidelijk verhaal, mensen krijgen praktische tips en de lezing is interactief”

Individuele begeleiding 

Naast teamtrainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, verzorgt Coachpraktijk Irene Bex ook individuele begeleiding aan medewerkers.  Korte preventieve coaching of stress- en burnoutbegeleiding  voor jouw medewerker helpt om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen. Jouw medewerker leert beter om te gaan met bestaande problemen en herstelt sneller van een stressvolle situatie, zodat deze zijn/haar volledige potentieel kan benutten.   

Training op maat of meer informatie? 

Wil je dat wij een lezing of teamtraining voor jouw organisatie verzorgen? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.