Deze week kreeg ik de vraag of wij ook mensen begeleiden op het gebied van hun loopbaan. Jazeker!

Wat kan je verwachten bij loopbaanbegeleiding?

Het helpt je bewust te worden waarom het op je werk niet lekker loopt, het  vermindert stress en helpt bij het omgaan van moeilijke situaties op het werk. We helpen je om inzicht te krijgen in wat goed gaat in je werk en hoe je dat nog verder kunt verbeteren. Maar we helpen je ook bij het maken van keuzes in jouw loopbaan en ondersteunen je bij veranderingen in jouw werksituatie. De gesprekken zijn altijd vertrouwelijk, inhoudelijke informatie wordt niet met jouw werkgever gedeeld.

Voorbeelden van thema’s zijn:

  • Keuzes maken
  • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  • Onduidelijkheden binnen de werksituatie
  • Ondersteuning bij veranderingen in de werksituatie

Wat wordt er van jou verwacht?

Wil je echt een effectief resultaat behalen, dan zal je zelf aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Zo moet je intrinsiek (vanuit jezelf) gemotiveerd zijn om je te ontwikkelen en moet er een helder leerdoel zijn. Want wil je je ambities realiseren, dan moet je natuurlijk wel wéten wat je ambities zijn. Het belangrijkste doel is dat je in staat bent om keuzes te maken die bij jou passen.

Lees meer over loopbaanbegeleiding.

Coachpraktijk Irene Bex

onthaasten | ontstressen | ontplooien

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Ken jij iemand voor wie dit onderwerp interessant kan zijn, deel dit bericht dan gerust. Heb jij ook zo’n inspirerend verhaal, deel het gerust hieronder 😉  Reageren of heb je een vraag? Neem dan contact op of laat een reactie hieronder achter.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *