Loopbaanbegeleiding

voor de volgende stap in jouw carrière

 

In een gecombineerd persoonlijk traject bij Coachpraktijk Irene Bex en bij Human Vitality gaan we tijdens tien contactmomenten aan de slag met de hulpvraag van jou of jouw medewerker. Het loopbaanontwikkelingstraject bestaat uit de benodigde bouwstenen die inzetbaar zijn binnen dit traject.

 
Thema’s kunnen zijn: 

Onduidelijkheden binnen de werksituatie
Ondersteuning bij veranderingen in de werksituatie
• Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik
• Hulp bij het maken van keuzes
• Koersbepaling werk of carrière

Bouwstenen

Ambities en uitdagingen in kaart brengen

Kernkwaliteitenonderzoek

Kernwaarden en zelfvertrouwen

Invullen assessment

Persoonlijke DISC Profiel

Huidige werkrol-analyse

Motivatiebrief / CV

Vacature onderzoek

Solliciteren / sollicitatiegesprek

Rollenspel

Keuzes maken

Evaluatiegesprek

Persoonlijk traject bij Coachpraktijk Irene Bex 

In zes begeleidingsuren leer jij om zelf regie te nemen over jouw loopbaan en jouw leven, zodat je kunt blijven ontwikkelen en keuzes kunt nemen vanuit je kracht. We kijken naar jouw wensen, dromen, mogelijkheden en belemmeringen, evenals naar patronen in jouw eigen denken en je gedrag.

Het belangrijkste doel is dat je in staat bent om keuzes te maken die bij jou passen. Zodat je nieuwe wegen in kunt slaan waarbij jij aan het roer staat en keuzes maakt die jou energie geven en ervoor zorgen dat je goed in je vel zit. 

Vervolg loopbaantraject  

Met onze aanpak tijdens de vier begeleidingsuren achterhalen we wat belangrijk voor je is en hoe je daar werk van kunt maken. Je ontdekt jouw waarden, weet wat je wilt bereiken en welke uitdaging daar het beste bij past. Deze persoonlijke inzichten maken het mogelijk om je opnieuw te oriënteren zodat je volledig in jouw kracht komt en hierdoor in staat bent om jouw keuzes op de meest optimale wijze uit te voeren zodat dit uiteindelijk ten goede komt aan zowel de voldoening als het resultaat. 

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen. 

9 + 15 =

Open chat