Lezingen en teamtrainingen 

 

Masterclasses, lezingen en teamtrainingen worden verzorgd door Perex | voor gezonder werken, trainers zijn o.a. Marc Spruit en Irene Bex

De trainingen gaan o.a. over stresspreventie, waarden, medewerkers in hun kracht zetten en succesvol samenwerken. De trainingen kunnen worden gegeven aan teams en aan medewerkers uit verschillende teams. De training kan desgewenst worden aangevuld met individuele coaching. 

Irene Bex

Irene was werkzaam als officemanager bij een groot bedrijf en signaleerde dat stress een enorme invloed heeft op prestaties en ziekteverzuim. Met haar achtergrond als leerkracht speciaal onderwijs, coach, stress- en burnoutspecialist en trainer deelt ze graag haar kennis en ervaring. Haar uitleg en adviezen zijn helder, bruikbaar en toegespitst op de dagelijkse praktijk. 

Marc Spruit

Marc Spruit werkt als teamcoach (trainer) en als interim leidinggevende in de financiële dienstverlening. Zijn jarenlange ervaring in het coachen, begeleiden en ontwikkelen van teams en de mensen binnen die teams, zet hij met veel plezier in. Hij helpt mensen het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van de eerste of de volgende stap in hun groei.

Je stress de baas

Medewerkers zelf aan de slag!

Stress, overspannenheid en burnout zijn een bekend verschijnsel in de maatschappij. Er is inmiddels ook veel bekend over hoe langdurige stress deze klachten kan veroorzaken. Nog belangrijker is dat medewerkers zelf veel kunnen doen om te voorkomen dat ze ziek worden door stressgerelateerde klachten. 

 

Teamtraining Feedback 

Elkaar aanspreken

Feedback geven en ontvangen is een manier om met elkaar te verbinden. Je geeft iets van jezelf aan de ander waarmee je de ander probeert te helpen om te groeien. Door als ontvanger goed naar de feedback te luisteren en het echt te ontvangen geef je de ander respect terug en geef je aan te vertrouwen op de goede bedoelingen van de ander. In een team creëer je zo met elkaar een cultuur waarin men elkaar durft aan te spreken en waarin men in staat is aangesproken te worden zonder dat de sfeer daaronder leidt.

 

Inzetten van teamkwaliteiten

Beter samenwerken op de werkvloer

In deze training laten wij jouw medewerkers hun eigen kernkwaliteiten en die van het team ontdekken. Als teamleden weten wat ze aan elkaar hebben en van elkaar de plus- en minpunten weten, wordt het makkelijker om de krachten te bundelen en ontstaat er teamspirit.

Betere keuzes maken

Betere communicatie op de werkvloer

In deze training laten wij jouw medewerkers hun eigen kernwaarden en die van het team ontdekken. Ze ervaren dat begrip voor elkaars kernwaarden leidt tot meer begrip, betere communicatie en samenwerking op de werkvloer.

Check your Vitality ✅

Wil je starten met het thema Vitaliteit op de werkvloer?

Kies dan voor het Online Jaarprogramma ‘Check jouw Fitsnacks’ of voor teampresentaties. Deze zijn uitermate geschikt voor organisaties die willen starten met het verbeteren van de vitaliteit van de medewerkers op de werkvloer.
 

Zorgen voor een ander

Hoe blijf je als mantelzorger zelf in balans

Mantelzorgers die voor een ander zorgen krijgen vaak met overbelasting te maken. Gelukkig weten we al steeds meer hoe we overbelasting kunnen voorkomen. 

 

Individuele begeleiding 

Naast begeleiding aan groepen is het ook mogelijk om individuele begeleiding op het gebied van persoonlijke  en professionele  ontwikkeling te verzorgen.

Meer teamtrainingen 

Ik werk samen met mijn partners bij van Perex | voor gezonder werken.

Training op maat of meer informatie? 

Wil je dat wij een lezing of teamtraining (op maat) verzorgen voor jouw organisatie? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.