Klachtenregeling Coachpraktijk Irene Bex

Samen op zoek naar een oplossing

Meld jouw klacht

Ben je ergens ontevreden over, of heb je een klacht over onze zorg?  Vul onderstaand contactformulier in of bel naar Irene op 06 – 15 520 091. We gaan graag met jou in gesprek en samen gaan we op zoek naar een oplossing. 

Klachtenportaal Zorg

Wil je of kun je de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wens je onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen. Heb je jouw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met jou op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt. 

Wil je advies over hoe je om kunt gaan met een situatie waar je ontevreden over bent? Ook dan kan je  contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Je start dan nog geen procedure op. Geef jouw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet je niet welke klachtenprocedure voor jou geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg jou mee helpen.

 

Neem contact op

Ons doel is om samen een oplossing te vinden.