Routekaartonderzoek

Stippel jouw toekomst uit en maak daarin betere keuzes voor jezelf
of als partners 

 

Ontdek jouw of jullie route voor de toekomst

Als je keuzes wilt maken binnen je werk, je bedrijf, je team of in je privéleven, dan is het belangrijk dat je weet wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt om meer voldoening en geluk te ervaren. In een routekaartonderzoek ontdek je wat jij belangrijk vindt (jouw kernwaarden) op privé- en werkgebied, zodat je jouw aandacht en energie kunt inzetten om een volgende stap in je leven te zetten. 

Met dit thema kun je zowel individueel of met z’n tweeën aan de slag. 

 

Individueel routekaartonderzoek 

Wat heb jij nodig om tevreden en gelukkig te zijn?

In deze tijd van keuzestress helpt het om keuzes te maken gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Omdat je weet dat deze keuzes jou brengen naar waar JIJ naartoe wilt (en niet waar de ander wil dat jij naartoe gaat). Als je jouw routekaart voor jouw toekomst eenmaal kent, kun je makkelijker ‘ja’ zeggen tegen zaken die goed voor jou zijn, maar vooral ook makkelijker ‘nee’ zeggen tegen zaken die niet (meer) horen bij jou.

Persoonlijke sessie

In een 2-uur durende sessie ontdek je wat jou tevreden en gelukkig maakt en wat je daarvoor nodig hebt. We maken samen een routekaart voor jouw toekomst die je kunt gebruiken om je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg die echt bij jou past en waaraan je weer zin en plezier beleeft, zowel in het werk als privé. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

“Het is fijn om mijn routekaart voor de toekomst in kaart gebracht te hebben. Het geeft mij een duidelijk inzicht in mijzelf en helpt me er ook aan herinneren wie ik ben en maakt het makkelijker om een bepaalde keuzes te maken.”
“Tijdens het routekaartonderzoek zijn mij een heleboel dingen duidelijk geworden. Ik was teveel afgedwaald naar te veel werken en veel moeten van mezelf. Ik maak nu meer tijd voor zaken die ik belangrijk vind. Irene luistert goed en prikt overal doorheen. In het begin was dit confronterend, maar het heeft wel effect gehad."
“Mijn man en ik hebben bij Irene een routekaartonderzoek in een duo-coachingsgesprek gehad. Ons doel was om te ontdekken wat we nu in deze fase van ons leven belangrijk vinden als partners. Maar vooral ook wat we daarvoor kunnen doen om die te verwezenlijken. Onder de goede coachende leiding van Irene hebben we inzicht gekregen in wat we samen belangrijk vinden en hoe we hier bewuste keuzes in kunnen maken. Inzichten die we in de praktijk goed kunnen gebruiken.”

Ronald en Drea

Routekaartonderzoek duo-coaching 

Wat hebben jullie nodig om tevreden en gelukkig te zijn?

In deze 3-uur durende sessie ontdek je wat jullie samen belangrijk vinden, waardoor jullie communicatie (nog) beter en makkelijker verloopt. Wat maakt jullie samen gelukkig en wat is daarvoor nodig? Stippel jullie gezamelijke routekaart uit. Om samen met je partner, vriendin, collega, moeder, vader, dochter, zoon enz. te doen. Jullie gaan naar huis met een concreet stappenplan waar jullie thuis verder mee aan de slag kunnen.

Aanbod

Lees hier op welke manieren wij jou kunnen helpen om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.