Kernkwaliteitenonderzoek

Losse sessie

 

Kernkwaliteiten en valkuilen

Weet jij welke kwaliteiten anderen in jou waarderen? Kun je meer uit jezelf halen dan je nu doet? Wat zijn jouw talenten en wat heb je nodig om deze meer te gaan inzetten?

Ben je een doorzetter, een mouwen-opstroper, sta je altijd voor een ander klaar of ben je verantwoordelijk type? Dit zijn allemaal voorbeelden van kwaliteiten. Eigenschappen waar je trots op kunt zijn. Elke kwaliteit heeft echter ook een doorgeschoten versie, we noemen ze valkuilen. Wellicht herken je ze wel: perfectionisme, altijd van nut moeten zijn, het lastig vinden je grenzen aan te geven, jezelf wegcijferen, je oververantwoordelijk voelen enz.

“Het kernkwaliteitenonderzoek heeft mij opgeleverd dat ik nu weet wat anderen in mij waarderen en dat ik daar best trots op mag zijn. In de sessie hebben we ook gewerkt aan wat ik mijn ‘mindere’ eigenschappen noem en daar ben ik aan gaan werken en dat gaat nu veel beter. Het was voor mij een hele nieuwe ervaring om zo op deze manier naar mezelf te kijken maar het heeft mij zeker geholpen om weer een stukje positiever in het leven te gaan staan.“ – Ruud

 

Kernkwaliteitenonderzoek

Wat kan ik en waarin kan ik nog groeien?

In een 2-uur durende individuele coachingssessie ontdek je wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn en waarin jij nog verder kunt groeien. Je komt erachter wat je kan en welke kwaliteiten jij beter in kunt zetten om betere keuzes te maken binnen je werk, je bedrijf, je team of in je privéleven. Je gaat vaardigheden ontdekken die voorkomen dat je nog langer in jouw valkuilen stapt en ervoor zorgen dat jij klaar bent om de volgende stap te zetten.

Teamtraining
‘Inzetten van teamkwaliteiten’

Wij verzorgen ook teamtrainingen met het thema ‘kwaliteiten’. Wat zijn de kwaliteiten van jouw collega’s in jouw team en halen jullie het beste in elkaar naar boven?  We maken de teamtraining graag voor je op maat.

Resultaat

  • Inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen
  • Je ontdekt vaardigheden die jou helpen om een volgende stap te zetten in zowel werk als privé
  • Je wordt geïnspireerd

Aanbod

Lees hier op welke manieren wij jou kunnen helpen om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.