In samenwerking met Bibliotheek De Kempen en Wél, Welzijn heb ik de kennissessie ‘Je stress de baas mogen verzorgen in de bibliotheek in Bladel. De deelnemers gingen actief aan de slag en kregen inzicht en ontdekten hoe het gesteld was met hun stressniveau.

Stress op het werk of in je privéleven

We hebben het gehad over stress en vermoeidheid. maar ook over het herkennen van (onbewuste) stressfactoren in je leven, het ontdekken van nieuwe manieren om hier beter mee om te gaan en vervolgens het maken van de juiste keuzes om blijvend meer rust, balans en geluk in je leven te vinden. De kennissessie was voor iedereen die, privé en m.b.t. het werk, meer wilde weten over de invloed van stress op je lichaam, hoe je de symptomen kunt herkennen en chronische stress kunt voorkomen.

Enkele reacties van deelnemers

 “Ik herkende veel van mezelf in de lezing. Ik ben me bewust geworden dat de vermoeidheid die ik voel veel met stress te maken heeft. Gelukkig kwam je ook met goede tips om mijn batterij meer op te laden, zodat ik hier minder last van heb”. 

“Ik heb veel geleerd van de kennissessie en ik weet nu beter hoe ik met stress om moet gaan. Dat stress heel normaal is, maar dat ik ook op tijd aan mijn ontspanning moet denken”.

Coachpraktijk Irene Bex

onthaasten | ontstressen | ontplooien

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Ken jij iemand voor wie dit onderwerp interessant kan zijn, deel dit bericht dan gerust. Heb jij ook zo’n inspirerend verhaal, deel het gerust hieronder 😉  Reageren of heb je een vraag? Neem dan contact op of laat een reactie hieronder achter.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *