Even kennis maken

 

Wil je ervaren of we een klik hebben?

Het is misschien best spannend, zo’n eerste stap nemen en een kennismakingsgesprek aan te vragen. Passen we bij elkaar? Wat kan ik je bieden? Hebben we de beroemde ‘klik’? We gaan er gewoon samen achter komen. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten, is gratis, informatief en natuurlijk vrijblijvend.

We maken rustig kennis met elkaar, bespreken jouw verwachtingen en jouw hulpvraag en of het bij jou past wat ik te bieden heb. Verder bespreken we de kosten, de mogelijkheden tot vergoedingen en hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben. Je krijgt direct enkele tips waar je mee aan de slag kunt.

Irene Bex

Ik ben stress- en burnoutspecialist, coach en trainer en heb me volledig gespecialiseerd in Persoonlijke groei & Stress- en burnoutbegeleiding. Ik hou mij dagelijks bezig met het helpen van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen en het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout. Hierbij staan eigen regie, meer energie, rust, plezier en balans centraal.  

‘Geluk is voor mij anderen te mogen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.