Je zorgt voor een ander. Er is ondersteuning!

Informatieavond

Geannuleerd
 ivm verscherpte richtlijnen RIVM. Nieuwe datum volgt.

Datum: 10 maart 2020
Locatie: Gemeenschapshuis De Ster, Lage Mierde
Inschrijving: niet nodig, gratis entree
inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur – 21.30 uur

Als je mantelzorg verleent voor iemand die je lief is, dan komt er veel op je bord. Het zorgen voor een familielid of een bekende kan erg zwaar zijn. Wist je dat er verschillende mogelijkheden zijn om hierbij ondersteund te worden? De werkgroep mantelzorg organiseert een informatieavond met Monique Sanders en Irene Bex.

Monique Sanders is mantelzorgmakelaar en weet uit ervaring dat allerlei praktische zaken veel tijd en energie kosten. Een mantelzorgmakelaar kan helpen met het zoeken naar oplossingen. Zij is goed bekend met alle wet- en regelgeving en kan praktische informatie en ondersteuning geven. Dit kan je als mantelzorger verlichting geven.

Irene Bex is stress- en burnoutspecialist en zal ingaan op vragen als: Waar loop je tegenaan als je zorgt voor een ander en wie kan je daarbij helpen? Hoe zorg je er als mantelzorger voor dat het je allemaal niet teveel wordt? Samen met een ervaringsdeskundige geven ze praktische voorbeelden en handvatten hoe je zo goed mogelijk voor de ander, maar ook voor jezelf kunt blijven zorgen.  

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in De Ster in Lage Mierde, aanvang 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.