Irene Bex

Praktijk voor Persoonlijke groei & Burnoutbegeleiding 

Ik ben stress- en burnoutspecialist, coach en trainer en heb me volledig gespecialiseerd in Persoonlijke groei & Stress- en burnoutbegeleiding. Ik hou mij dagelijks bezig met het helpen van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen en het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout. Hierbij staan eigen regie, meer energie, rust, plezier en balans centraal.  

Over mij

Ik ben getrouwd en we hebben een heerlijke zoon. Ik doe werk waar ik gelukkig van word, heb volop energie en sta positief in het leven. Maar dat is niet altijd zo geweest. Een aantal jaren geleden raakte ik zelf burnout oftewel ‘opgebrand’.  Tegelijkertijd raakte ik geïnspireerd en geïnteresseerd in wat er nu met mij gebeurde in dit ziekteproces en ben ik opleidingen gaan volgen om mij te specialiseren in persoonlijke groei en Stress- en burnoutbegeleiding.

Inmiddels sta ik weer aan het roer van mijn eigen leven. Ik heb elke dag het gevoel dat ik een verschil kan maken en dat geeft mij veel voldoening. Ik bruis weer van de energie en heb weer plezier in de dingen die ik graag doe. Mensen begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden vind ik heerlijk om te doen!  

Ik heb mijn praktijk in het landelijke Hulsel (tussen Reusel en Tilburg).