Hoe vaak sta jij eigenlijk stil bij hoe het gaat in je leven? Is het niet vreemd dat we wel onze auto regelmatig laten nakijken en laten keuren, maar onszelf en ons leven niet zo nu en dan onder de loep nemen?

Weet jij wat je wilt? 

Sommige onderdelen van je leven zijn misschien al jaren aan vervanging toe. Die baan waar je maar in blijft hangen, zonder vooruitzicht – behalve op een burnout. Die relatie die nooit helemaal is geworden wat je ervan had gehoopt.
Je lijf, wat niet voelt als van jou maar als van iemand waar jij geen controle over hebt. Misschien heb je al jaren het gevoel dat er “meer” moet zijn. Dat het tijd is om werk te maken van je dromen.

 

 Je bent wat je bent

Je kunt soms wat jaloers naar mensen kijken die je links en rechts voorbij schieten op de ladders van geluk en succes en vraag je je af wat jij verkeerd doet. Waar was jij op de dag dat zij leerden hoe ze zelf weer de leiding konden nemen over hun leven? Als jij jezelf herkent in het bovenstaande overweeg dan om een kernwaardenonderzoek te doen en prioriteiten in jouw leven te gaan stellen. Lees hier: Hoe stel jij je prioriteiten? 

 

Kernwaardenonderzoek

Als je keuzes wilt maken binnen je werk, je bedrijf, je team of in je privéleven, dan is het belangrijk dat je weet wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt om meer voldoening en geluk te ervaren. Om keuzes te maken welke onderdelen van jouw leven aan vervanging doe zijn.

Lees verder over een kernwaardenonderzoek of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zijn er meerdere thema’s in jouw leven aan vervanging toe, kijk dan bij een coachingstraject op maat 

 

Coachpraktijk Irene Bex

onthaasten | ontstressen | ontplooien

Inspiratiemail

Was deze blog interessant voor je? Meld je dan aan voor mijn Inspiratiemail en ontvang 6x per jaar gratis praktische tips en inspiratie over persoonlijke ontwikkeling voor meer rust, energie, rust, werkplezier, zelfvertrouwen en balans. 

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Ken jij iemand voor wie dit onderwerp interessant kan zijn, deel dit bericht dan gerust. Reageren of een heb je een vraag? Neem dan contact of laat een reactie hieronder achter.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *