Cursus ‘Gezonder en Meer plezier door minder stress!’

3 cursusavonden 

Data: 4, 11 en 18 juni 2020
Locatie: Online van achter jouw computer
Duur van de les: 2,5 uur
Aanvangstijd: 19.30 uur
Kosten: € 50,-

Data: 4, 11 en 18 november 2020
Locatie: Bibliotheek Kempen, Markt 4 Bladel
Duur van de les: 2,5 uur
Aanvangstijd 19.30 uur
Kosten: € 50,-

Data: 5. 12 en 19 november 2020
Locatie: Cultureel Centrum Hofdael,
Molenstraat 27 Geldrop
Duur van de les: 2,5 uur
Aanvangstijd 19.30 uur
Kosten: € 50,-

Leer op een inzichtelijke manier je stressniveau te herkennen en te verlagen met deze praktische cursus. In je eigen veilige omgeving ontdek je waar het gevoel van gejaagdheid, onrust, alertheid en vermoeidheid vandaan komt en hoe je met meer energie, plezier, rust en balans in het leven kunt staan.  Je volgt de les of op locatie of online van achter jouw computer. Lees hier meer over online coaching.

Voorkom ongezonde stress

Dagelijks komt er veel informatie op je af en sta je bloot aan enorm veel prikkels, waardoor jouw stressniveau (ook onbewust) omhoog gaat. Je krijgt het gevoel dat je van alles ‘moet’  en je kan het gevoel hebben geleefd te worden. Ofwel niet de rust kunnen vinden waar je lichaam en geest behoefte aan hebben. Het gevolg is ongezonde stress welke jouw gezondheid en je werk negatief kan beïnvloeden, of je symptomen nu privé of in je werk ervaart.

Werk aan rust en ontspanning

Tijdens deze cursus leer je naar je innerlijke alarmbellen te luisteren. Ofwel de welbekende rode vlaggen te herkennen, waardoor je kunt werken aan meer rust en ontspanning. Dit heeft direct een positief gevolg op je energetische, emotionele, geestelijke en fysieke welzijn! Met de juiste inzichten en praktische tips kun je ongezonde stress voor zijn!

Resultaat aan het eind van de cursus

  • Je (h)erkent waar jouw stress vandaan komt
  • Je weet het verschil tussen positieve en negatieve stress 
  • Je herkent jouw stresssignalen
  • Je hebt ontdekt wat jij belangrijk in het leven vindt en waaraan je wilt werken
  • Je past de praktische tips direct in jouw dagelijks leven toe

Drie redenen waarom iemand deze cursus zou moeten volgen:

  1. Als je al langere tijd met stressklachten rondloopt
  2. Als je minder stress en meer rust wilt
  3. Als je iets wilt veranderen in je leven, maar je weet niet hoe dit aan te pakken

Heel enthousiast begonnen met een fijne groep, het contact en de uitwisseling met elkaar was heel prettig. Online was een mooie oplossing voor deze Coronatijd. We kregen concrete opdrachten en tijd in de les om de opdrachten meteen te doen.

Marit

Heel fijn om even lekker met mezelf bezig te zijn.

Marja

De cursus heb ik heel fijn gevonden. Heb er veel van geleerd. Veel bewuster geworden en goede tips gekregen. Irene gebruikte duidelijke teksten en veel humor. Er was een goede balans tussen kennis op doen en leuke doe-opdrachten.

Anoniem

Ik vond het een hele toegankelijke cursus om op een laagdrempelige en veilige manier handvatten te krijgen die ik kan toepassen op mijn eigen leven. Irene is menselijk, respectvol en eerlijk en dat is fijn!

Rens

Inschrijven

Schrijf je nu in en pak de regie weer over je eigen leven. Vermeld bij jouw inschrijving welke datum je de cursus wilt volgen.
Of volg de mooie aanvullende cursus ‘Sta in je kracht!

Open chat
Powered by