Focusgesprek

Losse sessie

 

Focusgesprek

Ontdek wat jouw eerstvolgende stap is richting een oplossing

In een focusgesprek krijg je meer helderheid en inzicht in het probleem waar je mee zit. In een kennismakingsgesprek of per mail geef jij aan waar je tegenaan loopt of waar jij je op wilt richten.

Na de sessie weet jij waarom het tot dusver nog niet is gelukt om daar te komen waar je wilt zijn. En je weet waar je aan kunt werken om nu wél jouw doel te bereiken. Samen bekijken we wat er nodig is, zodat jij met een praktisch plan de deur uitgaat.

“Tijdens het focusgesprek hebben we besproken wat ik zou willen bereiken. Ik had al zo vaak geprobeerd en toch lukte het steeds niet. Samen hebben we één focuspunt gekozen waar ik de komende tijd mee aan de slag ga. Ik weet ook wat ik moet doen als het me even niet lukt.” – Mieke

Resultaat

  • Inzicht in jouw probleem
  • Bewust zijn waarom het tot nu toe nog niet gelukt is
  • Je weet welke richting jij op wilt
  • Je weet hoe je het aan gaat pakken
  • Je hebt handvatten
  • Je wordt geïnspireerd

Aanbod

Lees hier op welke manieren wij jou kunnen helpen om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.