Klantervaringen

Lees hier hoe klanten mijn begeleiding hebben ervaren

Het merendeel van mijn klanten geeft aan met mij te willen samenwerken om verlichting van hun (stress)klachten te verkrijgen. Andere klanten worden door mij begeleid omdat zij hun prestaties willen verbeteren, persoonlijke of professionele groei en ontwikkeling nastreven en in hun welzijn willen investeren. 

Coaching is een methode die jou helpt erachter te komen wie jij bent, wat je wilt en hoe jij echt in het leven wilt staan. Om weer lekker in je vel te zitten met minder stress en met meer energie, rust, plezier en balans.

Stress- en burnoutbegeleiding met Kernkwaliteitenonderzoek

Mijn batterij stond nog maar op 1%, ik voelde me helemaal uitgeput want ik worstelde met zoveel gedachten en ik lekte overal energie.

In het kernkwaliteitenonderzoek kreeg ik inzicht in mijn kwaliteiten en ook aan welke valkuilen ik kon werken. Ik kreeg antwoord op de vragen ‘Wie ben ik’, ‘Wat wil ik’? en ‘Wat geeft mij energie?‘ Ik kan oprecht zeggen dat Irene mij heeft geholpen in mijn persoonlijke groei en dat ik enorme stappen hebben gemaakt.

Ik heb zelfs een carrièreswitch gemaakt. Ik heb weer zin in nieuwe uitdagingen en ervaar minder stress en heb echt meer energie, plezier, rust en geluk!

Veerle

Ondernemer

Traject persoonlijke groei


Ik had al enige tijd 
last van ‘dwangmatige’ slaaprituelen.

Irene heeft mij heel goed geholpen door mij zelf te laten nadenken wat het gevolg zou kunnen zijn als ik mijn ‘zelfgemaakte regels’ wat zou laten vieren. Het heeft er aan bijgedragen dat mijn slaapritueel veel minder dwangmatig is geworden.

Ik heb geleerd dat ik vertrouwen kan hebben dat er niets gebeurt als ik de dingen wat los laat. Dit helpt mij ook in andere situaties. Vooral de ongedwongen manier waarop Irene met mij is omgegaan gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Dankzij Irene ben ik nu een stuk beter in balans en zelfverzekerder.

José

Ondernemer

Stress- en burnoutbegeleiding 

Toen ik begon met het traject kwam ik binnen met een echte werkverslaving, die was overgegaan in een burn-out. Als 24-jarige chauffeur met autisme en ADHD ben ik door Irene goed geholpen om van mijn burn-out af te komen.

Ik zat voor mijn gevoel heel erg diep in de problemen, die bestonden uit zowel mentale als fysieke klachten. De hulp van Irene zie ik echt als denkbeeldige handvaten naar een gezonder stressvrijer leven.

Ik geef mijn eigen leven gelukkig weer een goede voldoende. Een aanrader voor iedereen die zich niet lekker in zijn vel voelt door bijvoorbeeld veel stress of een burn-out.

Jaap

Chauffer

Stress- en burnoutbegeleiding

Er waren een heleboel stressfactoren die mijn leven gingen bepalen. Met de hulp van Irene ben ik weer baas geworden van mijn eigen gedachten en gevoelens. Door regelmatig stil te staan bij mezelf, kan ik nu dichter bij mezelf blijven en merk ik dat ik steeds meer grip heb gekregen op wat ík wil. Bewustwording is vaak stap één. Als je dit kan en weet van jezelf dat je er in je eentje niet uitkomt, gun jezelf dan de tijd en ruimte om er aan te werken. Het is niet erg om dan hulp te vragen. Het accepteren en relativeren is echt dé grote stap die ik bij Irene heb geleerd en heeft mij grotendeels gemaakt tot wie ik nu ben. Ik sta weer terug in mijn kracht en mag dit van mezelf ook laten zien!

Inge

Psychomotorisch therapeut

Focusgeprek

Irene neemt de tijd die je nodig hebt  en haar betrokken open houding is erg prettig.  Ze begeleidde  mij door mijn vraag/probleemstuk heen en daardoor kwam ik tot een mooi helder inzicht, wat mij helpt om verdere stappen te zetten. Bij haar ben je op je plek om pijnlijke oude patronen aan te kijken en daar andere gedachten op te ontwikkelen.

Ellen

Coach

Loopbaantraject

Irene heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten, meer zelfvertrouwen te hebben en heeft me met mijn neus in de goede richting gezet voor het vinden van een leuke baan die echt bij mijn persoonlijkheid past!

Marleen

HRM medewerker

Kernwaardenonderzoek

Irene heeft me geholpen om mezelf te vinden en weer in balans te komen. Ze liet me bewust worden wat ik allemaal al goed deed in plaats van de focus te leggen op wat er beter kon en anders moest. Ze stelde open vragen om erachter te komen waar mijn belemmeringen zaten.

Daarnaast heeft het kernwaarden-onderzoek mij inzicht gegeven in wie ik ben en heeft het mij geholpen om keuzes te maken, waardoor er nu voldoende tijd is voor momenten van rust. Ik heb geen hartkloppingen meer, ik ervaar minder stress en ik sta nu steviger in mijn schoenen in mijn rol als leidinggevende.

Mirthe

Teamleider

Stress- en burnoutbegeleiding

Ik liep tegen een burnout aan en kwam er zelf niet meer uit. Ik voelde mezelf overal verantwoordelijk voor, kon geen ‘nee’ zeggen, cijferde mezelf weg en de negativiteit overheerste bij mij. Ik heb mezelf beter leren kennen en weet nu meer wat ik wil en wat ik belangrijk vind.

Ik heb geleerd om positief te denken en ‘ja’ tegen mezelf te zeggen. Dit voelde eerst als ‘egoïstisch, nu voelt het als ‘goed voor mezelf zorgen’.
Het hoeft voor mij niet meer perfect, een goed genoeg is nu ook oke. Dit zorgt ervoor dat ik nu meer ontspannen door het leven ga met minder stress en ook minder zorgen.

Ruud

Meewerkend voorman lasserij

Duo-kernwaarden
onderzoek

Mijn man en ik hebben bij Irene een duo-kernwaardenonderzoek gehad. Ons doel was om onze gezamenlijke kernwaarden te ontdekken en duidelijk te krijgen  wat ons samen gelukkig maakt en wat we daarvoor kunnen doen om dat te verwezenlijken.

Aan de hand van kaarten en gesprekken hebben we, onder goede coachende leiding van Irene, inzicht gekregen in wat we samen belangrijk vinden en hoe we hier bewuste keuzes in kunnen maken. Inzichten die we in ons dagelijks leven goed kunnen gebruiken.

Ronald en Drea

IEMT – bij stress, angst, negatieve emoties, trauma’s

Ik was mezelf kwijt door jeugdtrauma’s. Ik sliep slecht en kon op de meest onverwachte momenten erg huilen. Ik was niet leuk naar mijn partner toe en ik voelde me onzeker op m’n werk. Van onzeker ben ik weer zeker geworden door de IEMT-sessies bij Irene. Zo fijn dat het zo snel werkt. Nu ben ik weer de vrolijke mezelf geworden. Ik slaap weer beter en ben weer ondernemend.

Annemieke

Traject persoonlijke groei

Wanneer je iemand zoekt die je op een warme en open manier handvatten kan geven om een stapje verder te komen in je eigen ontwikkeling en in het zijn wie je bent, dan kun je bij Irene terecht. Ze heeft me inzichten gegeven in mijn welbevinden van nu en laat mij op een positieve manier aan de slag gaan met wat voor mij een volgende stap moet zijn. Ben je op het moment uit balans en zoek je een fijne en goede coach dan ben je bij Irene op het juiste adres.

Renate

Leerkracht

Irene is een vakvrouw! Een coach die de bijzondere combinatie heeft van warme en betrokken aandacht en tevens over een flinke dosis daadkracht beschikt om mensen een spiegel voor je houden. Daardoor is ze in staat om van mensen snel het vertrouwen te krijgen en uitstekende resultaten te behalen. Ik heb Irene leren kennen als opleider in haar NLP opleiding, waarbij ze opviel door haar uitstekende kwaliteit als coach en tevens als een bijzonder fijn mens. Dat maakt haar een ware professional.

Peter

NLP opleider

Irene maakt makkelijk contact met mensen op een authentieke en respectvolle manier. Ze heeft snel in de gaten wat de bedoeling is, anticipeert daarop met een proactieve stijl en brengt een boost aan positieve energie binnen. Ze kan doelgericht werken en is in staat om mensen in beweging te krijgen. Voor mij was het echt een geschenk om samen met haar te werken. Daarnaast of misschien wel als allerbelangrijkste is Irene een geweldig mens die een hoop kwaliteit geeft aan waarschijnlijk elke plek waar ze beweegt.

Rob

Manager E-Health

Traject persoonlijke groei

Ik kwam bij Irene omdat ik beter wilde leren slapen. Zij heeft mij op een kundige, motiverende en ook nog eens leuke manier geholpen met leren ontspannen, loslaten en rustmomenten nemen. Hier door hou ik meer energie over door de dag heen en kan ik beter slapen. Ze heeft voor iedereen wel een passende oplossing, als je ervoor open staat om zaken op een andere manier uit te proberen. Ze heeft veel ervaring en kan het gewéldig goed overbrengen, zonder corrigerend te zijn. En daarnaast is ze ook nog een heel fijn en lief persoon!  

De WhatsApp-ondersteuning was helpend in de tijden dat ik het lastig had.

Gonny

Huisvrouw

Stress- en burnoutbegeleiding

Ik heb een coachingstraject van 10 sessies gehad bij Irene. Ze heeft me geholpen om anders naar situaties te kijken, meer naar mijn gevoel te luisteren en beter naar de feiten te kijken. Ze heeft me bewust gemaakt van mijn sterke kanten en valkuilen waardoor ik mijn grenzen nu beter kan bewaken. Ze doet dit door het voeren van gesprekken en doen van oefeningen in combinatie met huiswerkopdrachten. Deze combinatie was voor mij heel goed bruikbaar en tastbaar. Het hele traject heeft me veel gebracht en kan ik de rest van mijn leven gebruiken

Drea

Verpleegkundige

Stress- en burnoutbegeleiding

In 8 sessies ben ik aan de slag gegaan om weer in balans te komen. Ik was moe, zat vol stress, sliep slecht,  was prikkelbaar en vooral niet meer gelukkig. Ik was mijn doel kwijt en voelde me vooral geleefd door anderen. Na het eerste gesprek had ik al het gevoel dat  er meteen een klik was tussen Irene en mij, haar eigen ervaring en hoe ze in het leven staat, sprak mij erg aan. Na 8 sessies kan ik zeggen dat mijn balans er weer is. Natuurlijk zullen er valkuilen komen, maar ik heb nu de tools in handen om hier mee om te gaan en dit aan te pakken. Dit allemaal dankzij Irene die dit door een kundige, maar ook warme, vriendelijke, directe, enthousiaste manier teweeg weet te brengen. Irene is voor mij een topper!  

Yvonne

Verpleegkundige

Traject persoonlijke groei

Ik heb het contact met Irene als prettig ervaren. Door het vertrouwen wat er uitgesproken werd, voelde ik me snel op mijn gemak. Ik voelde me gehoord en leerde om dichter bij mijn gevoel te blijven en voor mezelf te kiezen.

Yvonne

Groepsleider

Stress- en burnoutbegeleiding

Voordat ik bij Irene kwam had ik last van sombere buien en had ik het idee dat er dingen in mijn leven gebeurden waar ik geen invloed op had. Ik raakte dan overweldigd en schoot dan altijd meteen in de stress. Ik had moeite om zaken los te laten en het lukte mij niet om daar balans in te krijgen. Bij haar heb ik geleerd om anders om te gaan met dagelijkse stressfactoren en problemen uit mijn verleden. Het gevoel van overbelast zijn is veel minder. Ik heb nu veel minder hoofdpijn, buikpijn en vooral meer energie en rust in mijn hoofd. Haar methode is toegankelijk en begrijpelijk. Ik heb geleerd op een prettige manier mijn emoties te sturen, zodat ik lekkerder in mijn vel zit.  Ik ben  meer mezelf geworden en kan nu betere keuzes voor mezelf maken in plaats van steeds maar aan de verwachtingen van anderen te voldoen. 

Jeroen

Medewerker logistiek

Traject persoonlijke groei

Het werken met Irene heeft me inzicht gegeven over de reis terug naar mezelf. Door te laten zien waar mijn kernwaarden liggen en mijn kwaliteiten, heb ik los kunnen laten wat niet meer gezond is in mijn leven. Daardoor heb ik weer een nieuwe start kunnen maken.

Marieke

Onderwijsassistente

Stress- en burnoutbegeleiding

Irene voelt goed aan wat je nodig hebt om situaties anders en beter aan te pakken, zodat je  minder stress ervaart. Zij heeft bijgedragen aan het herstel van mijn burnout. Zonder haar coaching was ik hier niet zo sterk uitgekomen. Dat zit hem voornamelijk in de andere inzichten die zij aandraagt en waar je  actief mee aan het werk gezet wordt. Daarbij helpt zij bij het  accepteren van de situatie  waardoor ik mezelf ruimte heb kunnen gunnen om te herstellen.

Mathijs

Administratief medewerker logistiek

Traject persoonlijke groei

Ik  zat in een dal en voelde me onzeker, snel geprikkeld, moe en niet lekker in mijn vel. Irene heeft me erg goed en vak-kundig geholpen. Ze heeft mij handvatten gegeven
waar ik 
mee aan de slag kon. Ik ging met een fijn gevoel en plezier naar een sessie. Ik merk dat ik situaties nu makkelijker kan accepteren en voel me rustiger en opgewekter. 
WhatsApp- ondersteuning
was fijn, zo hoefde ik niet te wachten tot de volgende sessie om mijn verhaal te doen. 

Carla

Huisvrouw

Adviesgesprek

Irene en ik kennen elkaar al langer. Een tijdje terug kwam er iets op mijn pad dat mij deed twijfelen of ik de juiste keuze maakte. Ik belde Irene voor een adviesgesprek met de vraag: mag ik iets tegen je aanhouden? Irene wist de vinger op de zere plek te leggen en hield ze mij op heel natuurlijke manier een spiegel voor. Het antwoord op mijn vraag (dat ik diep van binnen natuurlijk al lang wist) kwam er daardoor mooi uit. Weg twijfel! Bedankt, Irene!

Kirsten

Businesscoach

Stress- en burnoutbegeleiding

Ik had allerlei burnout-klachten toen ik bij Irene kwam. Zij hielp me naar mezelf te luisteren en te ontdekken wat ik nodig had om weer in mijn kracht te gaan staan. Zij is persoonlijk, flexibel en professioneel. En het belangrijkste is dat zij coacht van hart tot hart, dat was fijn. Ik trek me nu minder aan van wat de ‘buitenwereld’ van iets vindt en maak nu weer mijn eigen beslissingen en keuzes. Ik sta weer stevig in mijn schoenen en in het leven.

Marie-José

Verzorgende