Cursus ‘Sta in je kracht!’

3 cursusavonden

Data: woensdag 26 januari, 2 en 9 februari 2022
Locatie: Bibliotheek Kempen, Markt 4 Bladel 
Duur van de les: 2,5 uur
Aanvangstijd: 19.30 uur
Kosten: € 45,-

Data:  donderdag 27 januari, 3 en 10 februari 2022
Locatie: Cultureel Centrum Hofdael,
Molenstraat 27 Geldrop

Duur van de les: 2,5 uur
Aanvangstijd: 19.30 uur
Kosten: € 65,-

In deze leuke en uitdagende cursus leer jij jezelf beter kennen en stress te voorkomen. Je ontdekt hoe je beter in je vel kunt zitten zodat je veerkrachtiger met uitdagingen om kunt gaan.

Thema’s

Les 1 staat in het teken van jouw energiebalans. Door nog meer bewust te worden en te zijn van je eigen energiebalans ontstaat er ruimte en hou je meer energie over voor de dingen die je graag wilt doen met meer plezier!

 In les 2 ontdek je welke mindset jij regelmatig gebruikt en welke mindset jou helpt om in verbinding te staan met jouw gevoel en denken. Je leert in mogelijkheden te denken waardoor je op een positievere en prettigere manier in het leven kunt staan.

 Les 3 staat in het teken van jouw kwaliteiten. We brengen ze in kaart en je ontdekt wat jij nu echt nodig hebt en kunt gebruiken om nog meer in je eigen kracht te staan door jouw eigen kwaliteiten positief in te zetten.  

Resultaat eind cursus

  • Ben jij je bewust van jouw kwaliteiten en valkuilen
  • Ben je veerkrachtiger en ga je makkelijker uitdagingen aan
  • Voel jij je energieker en positiever 


Drie redenen waarom iemand deze cursus zou moeten volgen

  1. Als je jezelf beter wilt leren kennen
  2. Als je jezelf wilt ontwikkelen
  3. Als je meer uit het leven wilt halen en positiever in het leven wilt staan

    Leer jezelf beter kennen

Met een aantal leuke praktische oefeningen krijg je mooie inzichten, leer je jezelf beter kennen en meer energie over te houden waardoor jij makkelijker in balans kunt komen en blijven.  

Sterke punten aan deze cursus vind ik de persoonlijkheid van Irene. Vooral haar directe en toch vriendelijke opmerkingen, aanmoedigingen en aanpak. De cursus heeft mij opgeleverd dat ik besef dat ik echt beter voor mezelf tijd moet vrijmaken, rustmomenten moet inbouwen en meer genieten van de leuke momenten in het leven. Iedere dag opnieuw. Dank je wel, Irene. Ik vond de cursus superfijn!

Anoniem

Irene heeft voor iedereen persoonlijke aandacht.  Er wordt geen druk wordt opgelegd, bijvoorbeeld door het moeten maken van de huiswerkopdrachten. Ook vind ik het heel knap hoe zij – waarschijnlijk in korte tijd – de omschakeling heeft gemaakt  van ‘real life’ training naar online training en hoe goed dit werkte.

De verhouding tussen groepsuitleg, één op één gesprekken, tijd om een opdracht te maken en pauze tijd vond ik ook heel prettig. Verder is de prijs voor de drie cursusavonden zeker niet hoog. Tot slot zijn de opdrachten heel concreet waardoor je er meteen mee aan de slag kan.

Ilja

Ik vond de cursus nuttig en en hulpbiedend. De cursus heeft me meer vertrouwen opgeleverd, zowel in mijn kwaliteiten als in mijn eigen kracht. 

Rens

De cursus is veelzijdig aan info en opdrachten. Het is een goede manier om naar jezelf te kijken en te ontdekken waar jouw kracht zit. Er zitten ook oefeningen bij die je uitdagen om er echt mee aan de slag te gaan. 

De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik weer even stil heb gestaan bij mezelf om te kijken waar ik nu sta en waar ik mee verder kan. 

Marie-José

Ik vond dat de online cursus goed te volgen was. Een goede cursus  met afgewisseld verschillende werkvormen. Ook de thuisopdrachten waren nuttig.

Anoniem

Extra mogelijkheden

Als je het niet fijn vindt om in een groep aan jouw ontwikkeling te werken, kun je ook kiezen voor individuele coaching. Lees verder

Inschrijven

Schrijf je nu in en pak de regie weer over je eigen leven. Vermeld bij jouw inschrijving welke datum je de cursus wilt volgen.
Volg ook de aanvullende cursus ‘Gezonder en Meer plezier door minder stress’.

Open chat