Coachingstraject op maat 

 

Persoonlijke groei

Coachen op persoonlijke groei is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling door het bereiken van jouw doelen. Ik help je door middel van het stellen van de juiste vragen en het doen van oefeningen die je aanzetten tot zelfonderzoek en zelfreflectie. Zodat jij jezelf kunt worden, jezelf kunt zijn en jezelf kunt blijven.

Stress- en burnoutbegeleiding

Ik help je om de balans in jezelf en je leven terug te vindenen jouw stressgerelateerde klachten te verminderen.

Je leert nieuwe vaardigheden zodat je op een meer ontspannen en gezondere manier met stress om kunt gaan. Vervolgens ga je werken aan jouw doelen en dromen waar JIJ écht blij van wordt. 

We onderzoeken samen het antwoord op vragen zoals: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

‘Je gedachten bepalen je gevoel,
je gevoel bepaalt je gedrag,
je gedrag bepaalt je gewoonten,
je gewoonten bepalen jouw geluk,
dus hoe positiever jij denkt,
hoe groter de kans op geluk’

Loopbaanbegeleiding

Dit loopbaanontwikkelingstraject geeft je de inzichten die je nodig hebt om een volgende stap in jouw carrière te zetten.

WhatsApp-ondersteuning

Heb je wel vaker iets aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en had je behoefte aan iemand die even de vinger-aan-de-pols houdt? Ik hou regelmatig contact met jou via WhatsApp en kijk tijdens jouw coachingstraject met je mee waar je tussen de twee sessie tegenaan loopt.  

Coachingstraject op maat
of meer informatie?
 

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk er naar uit om jouw wensen, talenten en mogelijkheden te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.