Ontdek jouw
Anti-stressrecept

Losse sessie: Aan de slag met ‘helpende gedachten’

Leer denken mogelijkheden

Denken in oplossingen, doe jij dat ook? Het kan soms best pittig zijn om dit te doen. Denken in problemen gaat namelijk vaak vanzelf. Dit alles heeft te maken met zelfsabotage en jouw mindset. Bekijk de video hieronder hoe zelfsabotage werkt. 

Mindsets zijn niet statisch

Jouw mindset en jouw overtuigingen bepalen hoe jij met zaken omgaat. Jouw mindset en jouw overtuigingen zijn niet statisch, je kunt ze veranderen. Zeker nu je weet dat ze bestaan. Het kan zelfs voorkomen dat je in de ene situatie b.v. op het werk in mogelijkheden kan denken en dat je dat in jouw privésituatie minder doet, of andersom.

Persoonlijke sessie

Overwin je blokkades en leer (meer) te denken in mogelijkheden en ‘helpende gedachten’ in een 2- uur durende persoonlijke coachingssessie. Je ontdekt of jouw mindset vóór of tegen je werkt, hoe jij omgaat met situaties en je leert hoe je een Groeimindset kunt ontwikkelen.  Je leert stapje voor stapje wat de ingrediënten zijn om jouw eigen Anti-stressrecept te schrijven.  Met als resultaat: minder stress en meer regie over je eigen leven.

 Lees meer inspiratie over mindsets.

Succes

Succes is geen toeval! Het is hard werken, doorzetten, leren, investeren, de juiste mindset en vooral….. houden van wat je doet!

– Pele –

Aanbod

Lees hier op welke manieren wij jou kunnen helpen om aan de slag te gaan.

 

 

Tarieven

Ben je benieuwd naar de tarieven en vergoedingen van onze diensten? 

 

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die al eerder de stap hebben gezet om minder stress en meer energie, rust, plezier en balans te ervaren.  

Neem contact op

Ik kijk er naar uit om de wensen, talenten en mogelijkheden van jou te onderzoeken en samen te ontdekken waar jouw kansen, kwaliteiten en obstakels liggen.